Kook & bak tips:


-Glans op je zelfgebakken brood

Als je 2 tot 3x je deeg bestrijkt met water tijdens het bakken krijgt je brood een mooie glans. 

-Korst van je cake

Als je het beslag voor het de oven in gaat een beetje besmeerd met melk krijgt het een mooie korst.

-Droge/natte ingrediënten

Eerst de droge ingrediënten mengen en dan de natte toevoegen.

-Ingrediënten

Zet altijd eerst de ingrediënten klaar voordat je gaat beginnen, zo vergeet je nooit iets en ervaar je minder kook/bak stres.

-Cake en taart snijden

Als je je mes verwarmt gaat dit veel makkelijker.

-Cake bewaren

Wil je jouw heerlijke cake nog wat langer bewaren? Stop de cake in aluminiumfolie en laat hem op het aanrecht staan. De cake zal nu ongeveer een week goed blijven. 

Bewaar je cake nooit in de koelkast! Zo zal het uitdrogen.

-Taart bewaren

Taart kan je wel in de koelkast bewaren. Het zal goed blijven voor ongeveer 2 tot 3 dagen. Zorg wel dat het afgesloten in de koelkast staat, want je wilt niet dat je taart naar andere etenswaren gaat smaken!